onsdag 25. april 2012

Utstillingstrening hos Østfold fuglehundklubb

Vi har forberedt oss litt for å være med på utstilling: Jeg tok med Ivo til en som kan klippe Gordon, mest for  for å friske opp egne kunnskaper. Det har kommet noe nytt utstyr siden jeg lærte dette for 20 år siden. Blant annet en (vulkan?)-sten til bruk på kort pels og en karde/furminator som tar underull og døde hår. Og at det nå nappes, der jeg tidligere har skåret. 
Er ikke mange ukene i året vi skal vise oss fra vår beste side, men vi må jo gjøre vårt beste. Planen er stille på et par utstillinger nå i Juniorklasse for å se og lære og for å få en førstegangsvurdering. Blir vel også med på Gordonsetterklubbens unghundfremvisning i juni, siden den er tellende i konkurransen ToppTreff-Sør.

Østfold fuglehundklubb har treningssamlinger noen onsdager fremover, og temaet i går kveld var utstilling så det passet fint for oss.

Ikke mye nytt å lære men en fin trening for Ivo som oppførte seg eksemplarisk: Stod stram og fin, helt i ro det meste av kvelden... Årsaken til det? Det landet stadig duer og måker i området så lenge vi var der. Det var der Ivo hadde fokus, så jeg kunne stile han opp etter alle kunstens regler uten at han brydde seg :-) Tror ikke at han merket at det stadig var nye folk innom for å sjekke tennene hans - det var en del av treningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar