mandag 9. mai 2011

145 mil unna...

.. eller leiebil t/r Ski

Nærmest så langt unna man kan komme...
Valpene finnes i Kiruna. Det er 145 mil med bil fra Ski. Alternativet er buss til Gardermoen, fly til Harstad/Narvik, leiebil 4,5 timer kjøring til Patjanens kennel... Planlegger henting på en eller annen måte siste helgen i juni.

3 kommentarer:

  1. En av valpene skal til Oslo, to til Danmark og en til Säffle. Fikk tilbud om å hente valpen i Säffle - etter biltur fra Kiruna. Usikker på det - argumentet mitt for å ikke hente med bil var jo at valpen skulle slippe mer enn 20 timer i bil... Et annet poeng er at det vil være betryggende å møte oppdretter, og ikke minst få sett og sjekket valpen før den skfter eier.

    SvarSlett
  2. 4 hanner - ganske like foreløpig. Ingen er mørke, fine tegninger. 2 av tispene har en del sot. 2 av hannene har littt hvitt i brystet, så lite at det antagelig forsvinner.

    Hanne 1 - Oppdretteren - jakt/prøver/utstill
    Hanne 2 - Stubsveen - jakt/prøver/utstill
    Hanne 3 - Stein Løkke Grimstad, jakt/prøv/utstill
    Hanne 4 - Piteå - jeger

    SvarSlett
  3. Omregistrering fra utlandet

    Alle hunder i norsk eie må omregistreres til NKKs register før de deltar på utstilling/prøve, brukes i avl eller HD/AA røntges.

    Følgende dokumentasjon sendes vår registreringsavdeling: Registreringsbevis/exportpedigree i original. I de tilfeller der eierforholdet ikke fremkommer i pedigreet må eiersertifikat medfølge. Fra Sverige må det sendes inn en kopi av kjøpeavtale eller "ägaranmälan"-kort i tilegg til original stamtavle. Originalene blir returnert. Dersom fargen/hårlaget ikke fremkommer på norsk/tysk/engelsk på stamtavlen, vær vennlig og opplys om hvilken farge/hårlang hunden har.

    SvarSlett