tirsdag 31. mai 2011

Forsikring uten opphold

Dersom kullet er valpeforsikret gjennom Agria i Sverige, kan vi starte ny forsikring hos Agria i Norge uten obligatoriske 20 dagers karenstid. Da må forsikringen tegnes innen 10 dager etter at den er komet til Norge, og den må hentes fra oppdretter senest ved 12 ukers alder.

3 kommentarer:

  1. Valpeforsikring

    V1. Valpeforsikring
    V1.1 Forsikringen gjelder
    Forsikringen gjelder for valp som er stambokført og registrert i NKK, fra og med den dagen valpen fyller fem uker, og til og med dagen etter leveringsdagen, men senest til og med den dagen valpen fyller tolv uker. Forsikringen er en livsforsikring og gir erstatning med 6000 kroner dersom valpen

    dør
    blir så syk eller skadet at den ifølge veterinærmedisinsk ekspertise må avlives, og under forutsetning av at vedtatte behandlingsforsøk har vært gjennomført

    Erstatning for parvovirusinfeksjon utbetales bare dersom tispen ble vaksinert innen to år før valpingen.

    Ved dødsfall eller avliving på grunn av indremedisinsk sykdom skal valpen obduseres av veterinær dersom ikke noe annet er sagt. Obduksjonsrapporten er grunnlaget for beslutningen om erstatning. Obduksjonskostnadene dekkes ved erstattelig skade.

    V1.2 Forsikringen gjelder ikke
    Forsikringen gjelder ikke for veterinærkostnader, kostnader i forbindelse med transport, reise, avliving, kremering og skjulte eller medfødte feil eller for skade som var påbegynt (forelå) da forsikringen trådte i kraft.

    V1.3 Oppdretteren sender inn skademelding til oss
    Veterinærattest, obduksjonsrapport og kopi av registreringsbevis skal legges ved.

    V1.4 Fortsatt forsikring uten karens
    Fortsatt forsikring uten karens for stambokført og registrert valp. Dersom kjøperen tegner forsikring for valpen ved levering, faller karenstiden bort. Søknaden må være oss i hende innen ti dager etter leveringen. Valpen skal være levert senest den dagen den fyller tolv uker. Oppdretteren kan selv tegne forsikring uten karenstid. Da må vi ha mottatt søknaden innen valpen fyller tolv uker.

    SvarSlett
  2. Agria:
    Telefon: 815 20 005
    Åpningstider: 8-17
    Faks: 815 20 035

    SvarSlett
  3. Oppdretter har forsikret i Folksam - så da okmmer vi ikke unna karensdagene, antagelig.

    SvarSlett